Ledige stillinger

Vi søker en kunderådgiver til Lånekontoret

Er du vår neste kollega i Oslo? Vi søker en kollega til vårt nyåpnede Lånekontor Grønland.

Arbeidsgiver Lånekontoret AS
Stillingstittel Kunderådgiver
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast

Er du interessert i gull, sølv, klokker og ønsker å jobbe hos en pantelåner i Oslo? Her har du sjansen! Er du vår neste kollega i Oslo? Vi søker en kollega til vårt nyåpnede Lånekontor Grønland.

Kvalifikasjoner
Erfaring fra pantelåner- eller gullbransjen er positiv, men også erfaring fra ulike serviceyrker som butikker, restauranter, hotell og salg er interessant da det å møte mennesker er det yrket handler om. Du bør være dreven, nysgjerrig, løsningsorientert, fleksibel og forberedt på å ta ansvar. 

Om selskapet
Lånekontoret gir lån til privatpersoner mot løsøre. Selskapet ble grunnlagt i 1888 og har siden vært eid av en rekke ulike storbanker, senest Nordea Finance, før det i 2022 ble solgt til Aktiebolaget för Varubelåning. Lånekontoret er i dag en del av samme konsern som Pantbanken Sverige, men har inntil nå vært det eneste pantelånkontoret i Norge. Pantelånerprosessen er stort sett den samme i hele Norden. Å jobbe på et pantelånkontor i Norge er derfor i stor grad det samme som å jobbe på et pantelånkontor i Sverige.

Hvis du vil jobbe i et spennende selskap der våre glade og kunnskapsrike medarbeidere drives av høy servicetenkning med fornøyde kunder som mål, så har du kommet til rett sted. Denne stillingen gir deg en mulighet til å lære yrket fra det absolutte grunnlaget. Har du erfaring fra bransjen eller lignende bransjer er det en fordel, men ikke et krav. Hvis du er flerspråklig, er det et pluss.

Å jobbe som pantelåner i Norge betyr kundeservice i kassen, kundekontakt over telefon og via e-post. Verdivurdering av verdisaker, salg av smykker, klokker og andre spennende verdisaker samt forberedelse og gjennomføring av våre populære nettauksjoner.

Å jobbe som pantelåner er å sette kunden i første rekke.

Intervju gjennomføres fortløpende og stillingen besettes så snart som mulig. Det gjennomføres bakgrunns- og sikkerhetssjekk av de endelige kandidatene.

Om ansettelsen
Oppstart så snart som mulig
Fast månedslønn
Arbeidsplass Oslo
Arbeidstid kl 09:45 – kl 18:15 hverdager – lørdag, søndag og helligdager stengt.

 
Sektor: Privat
Sted: Smalgangen 13, 0188 Oslo
Bransje: Bank, finans og forsikring, Butikk og varehandel
Stillingsfunksjon: Kundeservice
Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk

Send din CV og søknadsbrev til: yunus@celik@lanekontoret.no