lanekontoret-vurderlig-uvurderlig.jpg

Alltid gratis verdivurdering.

Lånekontoret har taksert, belånt og solgt ulike verdigjenstander siden 1888. I årenes løp har vi sett det meste man kan tenke seg, fra klokker og kunstverk til annerledes antikviteter og hele innboet til August Strindberg. Har du noe du gjerne vil vite verdien på? Velkommen til oss for en gratis verdivurdering! 

Slik foregår en verdivurdering:

K0m till våra kontor

1. Kom till oss.

Ta med det du ønsker å få taksert, til et av kontorene våre.

Fri värdering

2. Gratis verdivurdering.

En taksør undersøker og takserer eiendelen.

Det här erbjuder vi

3. Hva kan vi tilby? 

Du får et lånetilbud på opptil 80 % av annenhåndsverdien.

Pengar direkt

4. Du får pengene umiddelbart.

Hvis du velger å låne, får du pengene umiddelbart.

Trygge verdivurderinger

Møt ekspertene våre


Alle taksører hos oss har bred kunnskap og kan hjelpe deg med verdivurdering av nesten hva som helst. Som smykker, klokker, instrumenter og andre ting.

Hvorfor få en verdivurdering hos Lånekontoret?

Vi-gir-deg-svar-umiddelbart.jpg

Vi gir deg svar umiddelbart.

Taksørene våre gir deg en sikker og rask verdivurdering. I de fleste tilfeller tar verdivurderingen bare et par minutter. Finn nærmeste kontor.

Du får et lånetilbud.

Du får et lånetilbud.

I forbindelse med verdivurderingen får du tilbud om et lån. Hvis du aksepterer tilbudet, får du pengene umiddelbart. Lån hos Lånekontor.

Få mer informasjon om eiendelen din.

Få mer informasjon om eiendelen din.

Vi tyder stempler, signaturer og andre kjennetegn. Kanskje eksisterer det en spennende bakgrunnshistorie du ikke har hørt ennå? Mer om oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Har du spørsmål om verdivurdering hos Lånekontoret? Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får. Hvis du ikke finner akkurat det spørsmålet du har, kan du alltid ringe oss eller besøke et av kontorene våre, så hjelper vi deg.

Lånekontoret tilbyr gratis verdivurdering av verdigjenstander. Uansett om du leverer den inn til oss eller bare vil vite verdien, koster det ingenting å få en muntlig uttalelse om belåningsverdien hos Lånekontoret.

Hvis du bare ønsker en omtrentlig verdivurdering av gjenstandene dine, kan du sende bilder og beskrivelse på e-post, eller du kan ringe til et av kontorene våre.

Ved større gjenstander anbefaler vi at du ringer kontoret på forhånd, for å forsikre deg om at det er noe vi kan belåne.

Verdien på en gjenstand styres av flere ulike faktorer som materiale, alder, tilstand, produsent og etterspørsel i markedet akkurat nå.

Hvis det er en gjenstand i edelmetall, er det verdensmarkedsprisen på metallet som er den viktigste faktoren, og tilstanden spiller ikke like stor rolle.

Er det en glassvase designet av en kjent kunstner, har tilstanden stor betydning. Også merking og antall opplag kan ha betydning for prisen. Hvis vasen er produsert i begrenset antall, er den ofte mer verdifull enn om den er masseprodusert.

Belåningsverdien styres av en tenkt annenhåndsverdi, med andre ord hva gjenstanden kan tenkes å bli solgt for på auksjon.

Vil du vite hva nettopp din vare er verd – velkommen til Lånekontoret.

Alle verdivurderinger som gjøres hos Lånekontoret, er individuelle. Velger du å levere inn gjenstanden, er lånebeløpet selvsagt det samme i hele låneperioden. Vil du belåne samme vare på nytt ved en senere anledning, er det ikke sikkert at belåningsverdien er på samme beløp. Faktorer som verdensmarkedsprisen på gull, endret etterspørsel i markedet eller endret tilstand på gjenstanden kan også endre belåningsverdien. Lånekontoret gjør en ny verdivurdering hver gang en gjenstand leveres inn, for at du som kunde skal få en aktuell belåningsverdi.

Hvis du har fått en verdivurdering av en gjenstand uten å levere den inn, gjelder vurderingen bare den aktuelle dagen, hvis ikke noe annet er avtalt med taksøren hos Lånekontoret.