lanekontoret-second-hand.jpg

Second hand by Lånekontoret – klimasmart siden 1888.

Hos Lånekontoret har ulike gjenstander fått nytt liv siden vi åpnet dørene for over 134 år siden. Da, som nå, var Lånekontoret et smart alternativ der hvem som helst kunne låne uten å havne i gjeldsfellen. Men ellers har det selvsagt skjedd en hel del både hos Lånekontoret og i verden utenfor. Alt har sin tid, og hver tid har også sine utfordringer. Her og nå er det ingen tvil om hvilken enorm utfordring vi alle står overfor: å finne en bærekraftig balanse mellom måten vi lever på og hva planeten vår er i stand til å takle.

En enkel måte å redusere klimapåvirkningen på er å kjøpe brukt i stedet for nytt. I Lånekontorets nettbutikk og på våre auksjoner kan du alltid finne en salig blanding av unike objekter som du ikke finner andre steder. Velkommen, du også!

Diamantsmycken_pantbanken.jpg

Resirkulering.


Har du noe av verdi som du ikke lenger bruker? Eller trenger du et midlertidig tilskudd til kassen? I så fall kan det være lurt å ta turen innom Lånekontoret. Vi takserer, belåner og selger det meste du kan tenke deg.

Å låne hos oss er litt annerledes enn andre former for lån. Siden gjenstanden din er vår sikkerhet, kan du aldri havne i gjeldsfellen, og du behøver faktisk ikke å innfri lånet hvis du ikke vil. Alle uinnfridde lån selges på auksjon etter at låneperioden er omme. Skulle det bli et overskudd på handelen, tilfaller pengene deg! Velkommen!