lanekontoret-lane-orhangen.jpg

Eiendelen din er vår sikkerhet.

Pantebelåning innebærer trygge og sikre lån hvis man trenger et ekstra tilskudd til kassen. Vi belåner det meste man kan tenke seg og utbetaler alltid pengene umiddelbart. Vi har eiendelen din som sikkerhet, og derfor kan du aldri bli forpliktet til å betale tilbake. Hvis du ikke innfrir eller forlenger lånet etter at låneperioden er omme, vil vi etter en tid selge varen din på auksjon. Hvis eiendelen din blir solgt for et beløp som er høyere enn lånegjelden, går overskuddet til deg. Velkommen til oss for en gratis verdivurdering!

Pantebelåning – slik fungerer det:

K0m till våra kontor

1. Kom til oss.

Du tar med det du vil ha en verdivurdering av, til et av kontorene våre.

Fri värdering

2. Gratis verdivurdering.

En taksør undersøker og takserer eiendelen.

Det här erbjuder vi

3. Hva kan vi tilby?

Du får et lånetilbud på opptil 80 % av annenhåndsverdien.

Pengar direkt

4. Du får pengene umiddelbart.

Hvis du velger å låne, får du pengene umiddelbart.

Hvorfor låne av Lånekontoret?

Få et pantelån hos oss!

Alle er velkommen til å låne.

Ved pantebelåning vurderer vi gjenstanden din, men ikke deg. Vi har eiendelen din som sikkerhet, og vi gjør derfor aldri kredittvurderinger.

Pantebelåning på alt fra klokker til kunst

Alt fra klokker til designklassikere.

Du kan pantebelåne nesten alt! Smykker, klokker, instrumenter, antikviteter og mye mer.

Betal tilbake når du vil. Hvis du vil.

Betal tilbake når du vil. Hvis du vil.

Hos oss låner du med eiendeler som sikkerhet. Det betyr at du aldri kan bli tilbakebetalingspliktig og havne i gjeldsfellen.

Få et pantelån hos oss!

Hva kan du låne på?


De vanligste gjenstandene vi får inn, er klokker, smykker, kunst, instrumenter, gull, sølv og diamanter. Men vi pantebelåner også mye annet. Kanskje har du noe av verdi på loftet eller i kommodeskuffen?

Vanlige spørsmål og svar.

Har du spørsmål om å låne hos Lånekontoret?  Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får. Hvis du ikke finner akkurat det spørsmålet du har, kan du alltid ringe oss eller besøke et av kontorene våre, så hjelper vi deg.

Vi ønsker å tro at alt er mulig! Vil du låne penger hos oss, er det ingen beløp som er for høye eller for lave. De vanligste gjenstandene kunder belåner, er gull- og sølvgjenstander, klokker, musikkinstrumenter, designvarer, kunst og antikviteter. Det kan være alt fra et panserkjede i 18 karat gull, en Gibson-gitar eller et oljemaleri av Hans Gude. Vi har eksperter på alle områder.

For enkelte varer må det fremvises kvittering og sertifikat. Velkommen til gratis verdivurdering. For mer informasjon om en spesifikk vare kan du ringe nærmeste lånekontor.

Å fornye lånet betyr å inngå en ny låneperiode, og dette gjør du ved å betale renter og gebyrer for låneperioden (tiden du har lånt pengene). Det er ikke nødvendig å fornye lånet hver måned selv om renten løper på månedlig basis. Siste fornyelsesdag er 2 måneder etter forfallsdato. Viktige datoer for lånet er forfallsdato og siste fornyelsesdag. Det er mulig å fornye lån på kontoret eller under Mine lån på hjemmesiden vår.

Standardlånet forfaller 4 måneder etter at lånet er tatt opp. Etter at låneperioden er omme, har du alltid en frist på 2 måneder etter lånets forfallsdato. Siste fornyelsesdag er derfor 2 måneder etter forfallsdato. På et standardlån har du som lånekunde 4 + 2 måneder på deg til å fornye eller innfri lånet. For mer informasjon kontakt nærmeste lånekontor, eller les mer under Låne

Ønsker du å øke lånet? Det kan nå gjøres umiddelbart under Mine lån, her på hjemmesiden. For at øke-knappen skal bli aktivert, må du angi mobilnummer og/eller e-postadresse samt bankkontonummer under opplysningene dine.

Når du har fylt ut opplysningene, aktiveres øke-knappen når du klikker deg inn på lånet. Det er da enkelt å søke om en økning på valgfritt beløp.

Det er selvsagt mulig å øke lånet direkte hos Lånekontoret. Ta med panteseddel og legitimasjon.

Et standardlån går over 4 måneder, og man kan innfri lånet når som helst i løpet av perioden. Etter 4 måneder kan man også velge å fornye lånet ved å betale renten og ekspedisjonsgebyret. En ny låneperiode starter da fra og med denne dagen. Det legges til en frist på 2 måneder etter forfallsdato.

Å belåne en vare hos oss går raskt, og det tar sjelden mer enn fem minutter før du har pengene i hånden eller på konto. Når det er gjort en verdivurdering, skrives det ut en panteseddel, og du får pengene umiddelbart. Vi pakker og oppbevarer eiendelene dine trygt og forsikret. Opplysninger om lån og kunder er selvsagt underlagt taushetsplikt.